Mans de Sant

Criomassatge terapèutic en sec amb Cool Roller

Curs online de fisioterapia impartit per Ivan Alòs, organizat por FisioCampus.

Coneix el programa, objectius, descomptes i més informació d’aquest curs de Criomassatge terapèutic en sec amb Cool Roller.

DESCRIPCIÓ DEL CURS

Actualment la majoria dels pacients que acudeixen a la consulta del fisioterapeuta té alguna lesió de major o menor gravetat en parts toves (contractures, sobrecàrregues, trencaments fibril·lars, esquinços, etc.) localitzada principalment en esquena i maluc, però també en extremitats superiors i inferiors.

Per a ajudar a tractar de manera ràpida i eficaç aquest tipus de lesions, s’ha desenvolupat una nova tècnica: Cool Roller Massage (CRM).

El CRM utilitza una eina específica per a realitzar un massatge profund: el CoolRoller, amb el qual es treballen els punts gallets, sobrecàrregues del múscul, etc.

La nova i revolucionària tècnica de massatge fisioterapèutic CRM incorpora les propietats curatives del fred simultàniament a les del massatge manual, aconseguint una rehabilitació profunda, ràpida i indolora del pacient.

Físicament el Cool Roller és un recipient concau-convex, suaument rugós, amb càpsula semiesfèrica, fet d’un gel criogènic que permet la perfecta adaptació i tractament de totes les parts del cos del pacient alhora que és ergonòmic per a les mans del fisioterapeuta. Amb la seva dinàmica d’utilització en mans expertes, transmet un fred agradable i continu que alleuja al pacient i fa també l’aplicació del massatge més agradable al fisioterapeuta.

Durant la formació, els alumnes podran conèixer els camps d’aplicació d’aquesta tècnica, així com adquirir una adequada pràctica que els permetrà obtenir un avantatge addicional respecte al massatge tradicional.

 Criomasaje fisioterapia sant cugat cool roller

Articles recents

Skip to content