Mans de Sant

Coneix qui hi ha al darrere de Mans de Sant

Mans de Sant és el centre de fisioteràpia de referència de Sant Cugat. Però t’has preguntat alguna vegada qui ha darrere de les millors mans de la ciutat. Sabem que hi ha un equip de professionals preparats i formats en el massatge fisioterapèutic.

Avui us presentem a l’Ivan Alòs, el gerent de Mans de Sant. En aquest entrevista, l’Ivan ens explica com va arribar a triar la seva professió i com ha ajudat els seus pacients a recuperar la seva força i mobilitat.

“Quan era petit no tenia complexe però pensava que tenia les mans massa grans en relació al cos”, indica l’expert fisioterapeuta. I era veritat. Ell no sabia que podria fer amb aquestes mans. De cop, va provar a fer massatges i “em va agradar”. De fet, es va quedar sorprès d’allò que podia fer amb els seus massatges, perquè havia considerat que treballant era “patós”.

Amb una dilatada experiència com a fisioterapeuta i com a gerent de Mans de Sant ha fet massatges a centenars de persones. Per això, assenyala que: “El que més m’agrada de la meva professió és poder ajudar a la gent”.

Amb el seu enfocament personalitzat i la seva àmplia experiència, ha ajudat a molts pacients a superar els reptes físics i tornar a fer les activitats que estimen.

Articles recents

Skip to content