Mans de Sant

Comença l’any amb tractaments d’estètica

A Mans de Sant, el centre de fisioteràpia de referència a Sant Cugat del Vallès i a domicili, hem creat una gamma de tractaments exclusius per cuidar el cos. Ens servim de l’aparatologia pròpia de les tècniques de fisioteràpia i l’apliquem a l’estètica, fem fisioestètica, és a dir, tractem l’estètica des de dins, des de la salut.

Amb l’Indiba podem provocar la “lipòlisi” un procés fisiològic per desfer el greix localitzat, desinflamar i sobretot reafirmar la pell. En cas de cel·lulitis amb fibrosi utilitzem les Ones de xoc per desfer els nusos, i amb la Normatec, una potent màquina de pressoteràpia, drenem per eliminar el greix desfet fruit de la lipòlisi.

Hem incorporat el Physium als nostres tractaments, un sofisticat sistema mecànic de ventoses amb el que aconseguim estimular els músculs, remodelar el cos, trencar el teixit, drenar i millorar la circulació.

Cuidem la salut, per millorar l’estètica!

Estètica facial

Amb l’edat els músculs de la cara perden to i fermesa i la pell perd elasticitat, per això l’equip de Mans de Sant ha creat nous tractaments exclusius fent servir l’aparatologia pròpia de tècniques de fisioteràpia. Amb la Physium Multytherapy podem treballar els músculs en profunditat, realitzant una estimulació profunda guanyem volum

i to muscular.

L’efecte reafirmant de l’Indiba ens ajuda a obtenir resultats òptims en la fermesa de la pell facial. Gràcies al sistema proionic que realitza moviment de ions fora i dins de les cèl·lules regenerem cèl·lules de col·lagen i elastina i ens ajuda a penetrar l’àcid hialurònic que utilitzem amb l’Indiba.

Tots els nostres tractaments són sans, sense efecte rebot i gens agressius.

Tractem la bellesa des de dins, des de la salut!

 Tractament de fisioestètica

Articles recents

Skip to content