Mans de Sant

Comença la temporada esportiva amb fisioteràpia

L’inici de la temporada en qualsevol esport pot ser molt dur, ja sigui en categoria professional o aficionat. Les intenses sessions preparatòries, les pretemporades plenes d’entrenaments amb càrregues importants de treball muscular i els excercicis per preparar el cos poden passar factura. Per això, són habituals les sobrecàrregues durant les primeres setmanes, que si no es tracten es poden reproduir durant tot l’any en forma de lesions.

Per evitar-ho, és aconsellable visitar el teu centre de fisioteràpia, sobre tot en els casos dels esportistes amateurs que no disposen d’aquest servei en el seu club. El professional de la fisioteràpia no només solucionarà el problema puntual de la sobrecàrrega, sinó que també planificarà un tractament durant la temporada perquè el rendiment del cos de l’esportista estigui a l’alçada de la competició.

Pautes dels fisioterapeutes

A Mans de Sant, el centre de fisioteràpia de referència, els fisioterapeutes no només ajuden els esportistes que atenen amb els seus massatges sinó que també els hi donen pautes i recomenacions perquè gaudeixin del seu esport prevenint les possibles lesions.

A Sant Cugat del Vallès, sortosament, tenim molts clubs esportius de primer nivell i de diferents esports. També destaquen altres esports com el rugby, el hoquei herba, el futbol, bàsquet. l’handbol, el tennis i el pàdel entre d’altres.

 Els fisioterapeutes ajuden a fer una temporada sense lesions a Sant Cugat

Articles recents

Skip to content