Mans de Sant

Tractaments de fisioteràpia eficaços amb l’ecògraf

A Mans de Sant sempre estem buscant adquirir els aparells i incorporar noves tècniques per donar el millor servei als nostres clients. Només així podem ser el centre de fisioteràpia de referència de Sant Cugat del Vallès i Barcelona gràcies als nostres massatges. Ara tenim un ecògraf.

En primer lloc, l’ecògraf és una bona eina per saber quina lesió té el client. Amb aquest aparell, els fisioterapeutes de Mans de Sant poden saber si el pacient té una bursitis, tendinitis o qualsevol altre patologia. En definitiva, l’ecògraf ajudar a saber quin tipus de lesió y quin grau té el client. Segons el grau de lesió, els fisioterapeutes fan un tipus de tractament o un altre. A més, depenent de l’estadi en què estigui la lesió, els professionals del centre de fisioteràpia actuen d”una manera o d’una altre. Per exemple, no és el mateix veure una lesió de fa tres setmanes o un que s’acaba de fer ara mateix. Un cop s’obtè aquesta informació amb l’ecògraf es pot tractar amb Indiba o ones de xoc, Cyriax o tractament manual.

Exercicis de fisioteràpia

L’ecògraf també és molt important per anar fent un seguiment de la lesió. En aquest sentit, els fisioterapeutes poden comprovar si ja pot començar a entrenar o a fer segons quins exercicis de fisioteràpia depenent de l’estat de la lesió. Cal destacar que l’ecografia entra dins de la teràpia sense un cost addicional.

L’ecògraf s’utilitza sobre tot en rotures fibril·lars, lesions als genolls i també a l’espatlla, per identificar si hi ha tendinitis o bursitis. Permet ser molt precís y saber exactament de quin tendó s’està parlant. Es fa el tractament i es va veient l’evolució que té té el pacient. És una informació per als fisioterapeutes i per als clients. També hi han proves manuals que també es realitzen.

 L’ecògraf va bé per detectar les lesions i aplicar fisioteràpia

Articles recents

Ves al contingut