Mans de Sant

Tractaments de fisioestètica exclusius a Sant Cugat

Mans de Sant ha creat una gamma de tractaments exclusius per cuidar el cos. Tenim l’aparatologia pròpia de les tècniques de fisioteràpia i l’apliquen a l’estètica, fent fisioestètica, és a dir, tractant l’estètica des de fins, des de la salut.

Amb l’Indiba poden provocar la lipòlisi, un procés fisiològic pe desfer el greix localitzat, desinflamar i sobretot reafirmar la pell. Indiba actua reequilibrant el metabolisme cel·lular la qual cosa es tradueix en uns teixits més compactes i d’aparença més jove. Millora la microcirculació, disminueix l’edema, redueix els dipòsits grassos i la flacciditat cutània. El seu ús continuat permet mantenir els efectes de la cirurgia i prevenir o retardar futures reintervencions.

En cas de cel·lulitis amb fibrosi utilitzen les ones de xoc per desfer els nusos, i amb la Normatec, una potent màquina de pressoteràpia, drenen per eliminar el greix desfet fruit de la lipòlisi.

Hem incorporat el Physium als tractaments, un sofisticat sistema mecànic de ventoses amb el que s’aconsegueix estimular els músculs, remodelar el cos, trencar el teixit, drenar i millorar la circulació.

Com a novetat, hem incorporar la maderoteràpia. Es tracta una teràpia que ajuda a reduir els nivells d’estrès, activa la renovació cel·lular, reafirma i tonifica el cos, ajuda a modelar el contorn corporal.

A més Mans de Sant ofereix tractaments d’estètica facial amb tècniques d’Indiba i Physium totalment personalitzats. Tots els tractaments no són agressius, no tenen efecte rebot i els pots sol·licitar fàcilment.

 Un fisioterapeuta aplica un tractament facial a Sant Cugat

Articles recents

Ves al contingut