Mans de Sant

Ricky Martínez continua la seva preparació a Mans de Sant

Ricky Martínez, jugador del World Padel Tour (WPT) i professor del Club Esportiu Valldoreix va tornar a Mans de Sant, el centre de fisioteràpia de Sant Cugat del Vallès, per a continuar amb la seva preparació per a la competició de pàdel.

El jugador murcià, resident a Barcelona, forma dupla amb Raúl Marcos, Un dels jugadors de major projecció en el circuit professional. El seu objectiu per a aquesta temporada és aconseguir escalar el màxim possible en el rànquing del WPT.

Aquest cap de setmana després de guanyar a la parella Casella-Machiaroli i a Climent-Bursa es van quedar en semifinals davant Bueno-Rivera. Però Ricky Martínez i Raúl Marcos van demostrar una vegada més la seva competitivitat en la pista. Ara, tornaran al circuit de la Federació Catalana de Pàdel.

De fet, Ricky Martínez, que llueix el logo de Mans de Sant en la seva samarreta, sempre ha confiat en el centre de referència de fisioteràpia a Sant Cugat. El treball s’ha realitzat mantenint totes les mesures de seguretat establertes en el protocol sanitari.

Número 1 en el Rànquing de la FPV, en un any competint a Catalunya està entre les millors 4 parelles de la FCP. Juga actualment en les proves del WorldPadel Tour.

 Ricky Martínez al centre de fisioterapia Mans de Sant

Articles recents

Ves al contingut