Mans de Sant

Physium i la fisioteràpia

Mans de Sant disposa des de ja fa anys Physium, el dispositiu no invasiu de descompressió de teixits tous. Aquest sistema descomprimeix el múscul amb una precisió, profunditat i velocitat incomparable. A més, t’acompanya en el tractament de teràpia manual, cuidant-te del desgast físic i ajudant-te a aconseguir major profunditat de tractament.

Physium indueix un estímul indolor i segur sobre el teixit miofascial i neuronal que: Redueix immediatament la tensió i la inflamació muscular. Descomprimeix el teixit connectiu profund augmentant la mobilitat i flexibilitat. Tracta la fibrosi postquirúrgica millorant la sensibilitat i la vascularització de cicatrius, fins i tot en pacients amb cremades severes. Elimina l’edema i l’equimosi generant un drenatge més ràpid i eficaç. Millora el sistema vascular, la permeabilitat dels teixits i la seva capacitat de regeneració.

Physium i la medicina esportiva

Elimina ràpidament el 80-90% de la tensió muscular i aconsegueix realitzar una teràpia de recuperació més precisa i eficaç.

Descomprimeix els grups miofascials a màxima profunditat. Evita el desgast físic que genera la teràpia manual. Physium ajuda al fisioterapeuta a aconseguir la profunditat òptima de tractament sobre els músculs, i estandarditzar la teràpia de recuperació en esportistes. Gràcies a la seva alta eficàcia de descompressió del múscul i de la fàscia: Genera un alleujament ràpid i eficaç de la inflamació, la tensió i la rigidesa muscular.

Permet el drenatge d’edemes provocats per traumatismes o cirurgies. Redueix instantàniament la fatiga muscular per a accelerar la recuperació, millorar el rendiment i reduir l’estrès muscular. Afavoreix la reorientació de les fibres musculars després d’un trencament muscular, evitant que es produeixin adherències. Descomprimeix el múscul de manera immediata, millorant la mobilitat i el rendiment muscular.

 fisioterapia con phyisum en Sant Cugat

Articles recents

Skip to content