Mans de Sant

Massatges contra el mal de cap i la zona cervical

Si et fa mal la zona cervical i tens mal de cap, si no dorms bé perquè comences a notar que el coll es comença a carregar, Ivan Alòs, gerent de Mans de Sant, us donarà un consells per alleugerir aquesta zonar.

Massatges al cap

En primer lloc, fem mobilitzacions lentes. Quan sigui amunt no mireu fins al sostre. També s’ha de fer a un costat i a l’altre. Sempre ha de ser lent.

També fem mobilitzacions de rotacions. Fes una flexió de coll i després una pressió, tirant el cap avall. Posem el coll al lateral, fixem l’espatlla contrària i anem a poc a poc. Cada vegada ho fem amb una mica més de pressió. Girem el coll i apretem el mentó cap a la zona on volem.estirar.

Podem fer una pressió a la zona dels trapezis i deixem anar els dits.que llisquin sobre els trapezis.L’altre amb els dits apretant la zona suboccipital. Pressioneu més lliscament lateralment. Després pressioneu amb els dits polzes per tota la zona suboccipital. A mesura que anem notant que se’ns passa el dolor, apretem una mica més. Després combinem amb una mica de massatge amb els dits.

Si veus que et fa molt mal, visita Mans de Sant, el centre de fisioteràpia de referència a Sant Cugat del Vallès.

Articles recents

Skip to content