Mans de Sant

Massatge de descàrrega de cames amb Cool Roller

El Cool Roller va ser desenvolupat en el centre de fisioteràpia Mans de Sant al voltant de 2007, amb la finalitat de combinar la teràpia de contrast de fred i calor amb el massatge profund.

El Cool Roller és una eina que ens ofereix tres punters, per a realitzar diferents aplicacions de criomassatge terapèutic en sec: Punter fi, Punter pla, Punter arrodonit

Cadascun d’ells compta amb una finalitat diferent, les quals anirem coneixent i aprenent durant el desenvolupament de la sèrie de vídeos de el curs de Cool Roller. Aquesta eina més compta amb quatre colors diferents: color rosa, morat, taronja i blau.

En aquesta ocasió, serà molt més útil treballar amb el Cool Roller en fred, sobretot per descarregar la musculatura de les cames i arribar a la musculatura profunda. A més de ser un excel·lent complement per al massatge terapèutic o esportiu que es realitza de manera habitual.

En cames, és recomanable treballar utilitzant una mica d’oli o crema, de manera que puguem lliscar les nostres mans per la zona, d’una manera molt més senzilla i eficaç. Un cop realitzat el massatge inicial, procedim a utilitzar el Cool Roller com hem mostrat en tots els vídeos anteriors.

És important destacar que es pot treballar amb dos Cool Roller de manera simultània. La idea d’aquests articles és que siguis capaç de discernir quina serà la manera més convenient de portar a terme el teu tractament emprant el Cool Roller.

 Massatge amb fisioteràpia de Cool Roller a Sant Cugat

Articles recents

Ves al contingut