Mans de Sant

Dades del pacient per fer un massatge fisioterapèutic

En Mans de Sant, el centre de fisioteràpia de referència a Sant Cugat, ostramos com transmetre alguns detalls als nostres pacients, com per exemple com treballar al pacient i quantes sessions de massatge terapèutic ha d’acudir per a sanar-se.

Entre les coses més importants que el pacient ha de saber tenim:

La seva lesió, perquè sàpiga què és el que té, com s’ha produït i quines mesures ha de prendre a l’hora de realitzar les seves activitats del dia a dia.

Explicar quins seran els objectius del tractament (disminució del dolor, flexibilització del raquis, enfortiment, etc.), cap a on estaran orientats i a través de quins mitjans s’executaran els objectius.

Explicar la durada de la teràpia, les vegades que ha d’assistir a la teràpia i l’aproximat de la durada de cada sessió.

Iván Alós, especialista en Massatge Fisioterapèutic t’indicarà com avaluar els lligaments del coll i de la columna lumbar. Hauràs d’estar a l’arracada de la postura del pacient, de la maniobra a executar, la seqüència per a realitzar-lo i les sensacions a percebre durant les proves.

El Massatge Fisioterapèutic és una disciplina que va ser desenvolupada en una clínica o centre de fisioteràpia a Sant Cugat, anomenada Mans de Sant. Aquesta és una clínica que compta amb 9 treballadors i on a més s’ha desenvolupat la tècnica del Criomasaje Terapèutic en Seco amb Cool Roller.

Què és exactament el Massatge Fisioterapèutic?

El Massatge Fisioterapèutic és un compendi de tècniques que apliquem per a tractar sobretot lesions del teixit tou, és a dir, lligaments, tendons i músculs. En el cas del raquis, l’enfocament és sobretot en els lligaments que es troben en aquesta zona. S’actua directament sobre l’arrel del dolor, serem una espècie de caçadors de lligaments lesionats del raquis de cadascun dels pacients que acudeixen a nosaltres amb un dolor d’esquena.

 Explicación del masaje fisitorapéutico en fisioterapia

Articles recents

Skip to content