Mans de Sant

Automassatge de fisioteràpia pel dolor menstrual

Un terç de les dones pateixen dolor menstrual sever o còlics. Senten un dolor agut , sord i sever en la zona de l’abdomen. Aquests dolors poden durar unes hores o diversos dies i molt sovint perjudicant moltes vegades l’activitat de la vida diària.El còlic passa pel fet que les prostaglandines, substàncies químiques produïdes pel recobriment de l’úter, inicien contraccions que tenen com a fi expel·lir l’òvul no fertilitzat, el teixit i la sang que estan en aquesta àrea.

Des de Mans de Sant, el centre de fisioteràpia de referencia a Sant Cugat del Vallès, volem recomanar a aquestes dones que tenen aquest tipus de dolor que provin a fer-se automassatges amb la nostra eina de criomassatge Cool Roller. Es tracta d’una alternativa que ofereix la fisioteràpia molt eficaç per alleujar i prevenir el dolor menstrual. És importat que el massatge es faci amb Cool Roller calent a la zona abdominal, insistint en les zones dels ovaris, zona sacroilíaca i dels ronyons.

La tècnica a realitzar és molt senzilla i intuïtiva. En primer lloc, cal escalfar el Cool Roller al microones 35 segons aproximadament. Posteriorment, s’ha poser el Cool Roller a la zona adolorida i fer-ho rodar sobre de la zona abdominal amb moviments lents i curts aplicant una lleugera pressió. El Cool Roller ha de rodar entre la mà i l’abdomen. Es molt importat insistir amb contínues passades rodant sobre les zones de dolor, sobretots dos dits sota del melic.

Perquè sigui més efectiu es poden utilitzar els taps intercanviables, que s’utilitzen per a un massatge concret. Per a qualsevol dubte, Mans de Sant aconsella posar-se en contacte amb els nostres professionals al nostre centre situat a Sant Cugat del Vallès.

Articles recents

Ves al contingut