Mans de Sant

Automassatge del quàdriceps amb Cool Roller

El automassatge és una de les possibilitats més destacades de Cool Roller. Aquesta eina va ser creada per Ivan Alòs, el gerent de Mans de Sant, el centre de massatge fisioterapèutic de referència a Sant Cugat del Vallès. Gràcies a aquest aparell s’ha creat una nova tècnica: el Criomassatge Terapèutic en Sec. Cool Roller no només és una eina que utilitzen els fisioterapeutes per combinar el massatge en profunditat amb l’aplicació de fred en sec, sinó que també permet a qualsevol persona usar-la seguint uns consells molt fàcils. A casa, un automassatge amb Cool Roller fred pot alleujar moltes molèsties.

En aquest cas, Ivan Alòs ha desenvolupat uns exercicis molt senzills amb Cool Roller per treballar el quàdriceps que és la part anterior de la cama. En molts esports com en l’esquí aquest múscul sofreix una sobrecàrrega. El primer pas per realitzar un automassage amb Cool Roller en el quàdriceps és asseure’s en una cadira o en el llit. A continuació, és necessari posar la cama en un angle de 90 graus.

Una vegada estem relaxats podem començar a passar el Cool Roller. Com el quàdriceps és un múscul molt potent podem començar a treballar amb la mà reforçada, és a dir una mà damunt de l’altra. Moviments curts de quatre dits. És necessari passar-lo a dalt i a baix de la cama, estrenyent en pujar i en baixar amb l’ajuda del cos. També es pot fer moviment damunt de la ròtula que és una part que es carrega amb facilitat. Si la cama es posa vermella un bon símptoma perquè vol dir que s’està aportant oxigen i s’està activant el flux sanguini.

En aquest vídeo es pot veure com fer el massatge. Com a creadors d’aquesta eina, a Mans de Sant es forma als fisioterapeutes en les diverses tècniques on s’utilitza Cool Roller. A més, disposem d’una botiga online on comprar a través d’email aquests aparells.

Articles recents

Skip to content