Mans de Sant

Automassatge cervical amb Cool Roller

Si ets d’aquestes persones que sents pesadesa al cap i el coll amb o sense mals de cap, et recomano el següent automassatge amb una tècnica de criomassatgee terapèutic a través de Cool Roller perquè aconsegueixis descarregar totes les tensions acumulades tant al cap com al coll.

El Cool Roller és una eina que podem utilitzar per aplicar-nos un massatge profund i relaxant en combinació amb el fred aconseguint disminuir el dolor mitjançant un efecte de autoalliberament miofascial i de relaxació.

Aplicació de l’automassatge

Per a la pesadesa de el coll i el cap, ens vam estirar a terra, subjectem el Cool Roller amb les dues mans i el col·loquem sota de la base de l’crani (prominència posterior del cap).

Anem a fer un petit moviment de vaivé i quan trobem una zona o punt més tens o dolorós parem el moviment de vaivé i donem suport bé el cap sobre el Cool Roller i sobre el sòl fins a sentir que el dolor o la tensió disminueix. Et recomano fer aquest automassatge durant 5 minuts.

Si tens un mal de cap vas a tombar-te a terra o al llit i amb un moviment de vaivé vas a automasajearte amb el Cool Roller per sobre del nas, després als laterals de cada ull i els músculs masseters als laterals de la boca. Vas a activar la circulació sanguínia cap a la cara mentre relaxes aquestes zones que poden estar sobrecarregades.

Articles recents

Skip to content