Mans de Sant

Automassatge al braç amb Cool Roller

Cool Roller és una eina que podem utilitzar per aplicar-nos un massatge profund i relaxant en combinació amb el fred. Així podem disminuir el dolor i la inflamació mitjançant un efecte de autoalliberament miofascial, de relaxació i antiinflamatori.

Si et fa mal el colze, pots utilitzar aquesta eina per ajudar en la teva pròpia recuperació. Recorda que has d’acudir al teu metge o al teu fisioterapeuta perquè et avaluï. També demana que t’indiqui el tractament i els exercicis que has de fer per a la teva correcta recuperació. Segons Ivan Alòs, anar al fisioterapeuta “per curar bé la lesió perquè si no es cura es pot reproduir”. Per ajudar al tractament i per descansar la musculatura és ideal treballar amb Cool Roller.

Aplicació del automassatge

Assegut davant d’una taula pots posar una tovallola per aplicar-te un automassatge amb el Cool Roller fred. Al llarg de la musculatura de l’avantbraç s’inclina el teu cos cap endavant i cap enrere per exercir prou pressió.

Per al tríceps vas a flexionar el colze per poder auto-massatgejar el segment inferior d’aquest múscul inclinant, d’igual manera, el cos cap endavant i cap enrere.

El Cool Roller és un aparell petit, construït en plàstic dur, que té forma de 2 esferes, una anterior i una posterior, enganxades una amb l’altra a través d’un coll. La seva superfície està composta per rugositats anomenades llunes, per estimular alguns receptors de la pell i per evitar que el Cool Roller rellisqui i perdi el teixit objectiu.

Per dins té un gel tèrmic. Pot posar-se en un congelador si es vol treballar amb un massatge amb fred o dur-se a un microones o bany maria si es vol treballar amb un massatge calent.

El Cool Roller té a més un punter en l’esfera anterior. El punter serveix per a diferents objectius d’acord a la grandària del punter que es triï. Originalment el Cool Roller tenia només un punter, però avui dia té 4.

Articles recents

Skip to content