Mans de Sant

Automassatge a la zona dorsal amb Cool Roller

En aquest article els ensenyarem de manera molt didàctica uns exercicis per fer a casa que són molt senzills i ens ajudaran a alleujar diverses malalties. Es tracta d’automassatges realitzats amb Cool Roller, l’eina patentada per Ivan Alòs, fisioterapeuta i gerent de Mans de Sant, el centre de referència de fisioteràpia de Sant Cugat de Vallès. En aquest cas, mostrem com fer automassatges a la zona dorsal.

Per realitzar el automassatge amb Cool Roller essencialment es realitzen moviments curts bé sigui fred o calent, segons la preferència de la persona. És important que qui realitzi el massatge, mantingui el braç en un angle sense generar un moviment constant ja que de cansar massa.

El ritme i la direcció poden variar segons les estructures que desitgem abordar. És important realitzar el massatge en la massa muscular cuidant de colpejar les estructures òssies ja que això pot generar dolor o molèstia a les persona que no és el resultat que volem obtenir.

Com realitzar el massatge?

Per al massatge a la zona, és preferible realitzar-estant dempeus, ja que d’aquesta manera podem subjectar el front de la persona i evitar que aquesta caigui cap endavant quan vam realitzar el massatge. A més, la maniobra ha de ser lenta i suau, ja que aquesta zona té estructures delicades pel que ha de ser tractat amb subtilesa.

Si no comptem amb l’ajuda d’una altra persona, podem fer el automassatge nosaltres mateixos col·locant el Roller entre la paret i nosaltres, flexionem i estenem genolls per generar el massatge a la zona posterior.

Articles recents

Skip to content