Mans de Sant

Amb el nou any posa’t a punt amb la fisioteràpia

L’arribada del nou any és el moment en què tots ens marquem els objectius, reptes i compromisos que volem acomplir i que sempre ajornem. Deixar de fumar, apuntar-se al gimnàs i menjar de forma més sana són les fites més clàssiques, a les quals animem a assolir. Però també n’hi ha d’altres que tots n’hem tingut i que dia a dia anem deixant enrere. Moltes persones pateixen contractures a les cervicals i l’esquena a causa de l’estrès, la feina o males postures provocades pel cansament. Tanmateix, no troben mai el moment per anar al centre de fisioteràpia, que els solucioni aquests problemes amb un tractament.

D’altres persones, que practiquen esports, arrosseguen petites lesions que en molts casos s’acumulen amb l’edat. En aquests casos, els afectats opten per seguir forçant el cos sense uns tractaments adequats, cosa que afecta el seu rendiment esportiu i que pot perjudicar-los la salud.

Però també hi ha dones que sempre tenen pendent fer-se un tractament d’estètica. Un cop més, el dia a dia passa i l’objectiu de posar-se més guapa queda relegat sempre a un segon terme

Per al 2020, tant si us veieu reflectits en aquests grups com si no, us volem fer una proposta que no podreu rebutjar. Compliu els vostres reptes. Veniu a Mans de Sant, el centre de fisioteràpia de referència de Sant Cugat del Vallès. Amb el nostres massatge fisioterapèutic podrem tractar les lesions, perquè som especialistes. Cool Roller, Neas Topology System, Indiba, Cyriax, Criomassatge Terapèutic en Sec són algunes de les nostres tècniques més eficaces. A més ara disposem dels aparells més innovadors com les ones de xoc i Physium Multitherapy.

 Tractament de fisioteràpia amb Indiba a Sant Cugat

Articles recents

Ves al contingut