Mans de Sant

Acord amb el Club de Tennis Sant Cugat

Mans de Sant, el centre de fisioteràpia de referència a Sant Cugat, ha arribat a un acord de col·laboració amb el Club de Tennis Sant Cugat. Mitjançant aquest conveni, tot els entrenadors podran gaudir d’uns avantatges molt importants.

Cada quatre socis que envïin al seu per utilitzar els serveis de Mans de Sant, tindran un regal. A banda d’això, en les sessions de massatge comptaran amb un 35% de descompte en la primera visita i un 10% de descompte en la resta de sessions. L’únic que hauran de fer és presentar el caret de soci i dir el nom.

El Club Tennis Natació Sant Cugat es troba ubicat en l’espai natural conegut com a Torre Negra, a Sant Cugat del Vallès, a tocar del Parc Natural de la Serra de Collserola. Les amplíssimes instal·lacions ocupen 35.669 m2 de terrenys forestals a l’entrada de Sant Cugat per la carretera de l’Arrabassada.

Les instal·lacions compten amb una piscina exterior de 25 metres i una més petita per a ús infantil 8 pistes de pàdel 16 pistes de tenis: 11 pistes de terra batuda, 2 pistes ràpides i 3 pistes de gespa artificial.

 fisioterapia sant cugat tennis

Articles recents

Skip to content