Mans de Sant

5 exercicis de fisioteràpia per fer a casa

A Mans de Sant estem compromesos amb la teva salut i benestar. Som aquí per a donar-te suport en el teu viatge cap a una millor salut. Si necessites més atenció o tens preguntes, no dubtis a contactar amb nosaltres. Estem amb tu en cada pas del camí!

Aquí teniu cinc exercicis senzills que podeu fer des de la comoditat de la vostra llar per mantenir els músculs i articulacions en excel·lent forma.

1. Estiraments matinals per a l’esquena

Comença el teu dia amb moviments suaus. Realitza estiraments d’esquena com el “gat-camell” per a alleujar tensions i millorar la flexibilitat vertebral. Repeteix-ho 10 vegades.

2. Enfortiment de quàdriceps

Col·locat dempeus enfront d’una cadira. Alterna aixecar una cama estesa, mantenint l’equilibri. Aquest exercici enfortirà els teus quàdriceps i millorarà l’estabilitat. Realitza tres sèries de dotze repeticions per cama.

3. Rotació d’espatlles

Asseu-te còmodament. Gira suaument les teves espatlles cap endavant i cap endarrere. Aquest exercici relaxarà els músculs de l’espatlla i reduirà la rigidesa. Fes-ho durant un minut.

4. Exercici de turmell per a la mobilitat

Asseu-te amb les cames esteses. Gira els teus turmells en cercles. Primer en sentit horari i després en sentit contrària. Això millorarà la circulació i la mobilitat dels teus turmells.

5. Estirament d’isquiotibials

Fica’t al llit boca amunt. Aixeca una cama estesa i sosté darrere del genoll. Manté durant vint segons i canvia de cama. Això alleujarà la tensió en part posterior de les teves cames.

Recorda sentir el teu cos i no forçar cap moviment. Si experimentes dolor o molèsties, contacta amb nosaltres per a obtenir assessorament personalitzat.

 Estiraments de fisioteràpia a Sant Cugat

Articles recents

Skip to content