Mans de Sant

“Som fisioterapeutes caçadors de lligaments lesionats”

Parlem amb Ivan Alòs, fisioterapeuta i fundador, fa 20 anys, de l’empresa especialitzada en massatge terapèutic Mans de Sant, de Sant Cugat del Vallès.

Per què sou innovadors?

– Perquè actuem sobre l’arrel de gran part dels dolors d’esquena: els lligaments. Som fisioterapeutes caçadors de lligaments lesionats.

I com es lesionen els lligaments?

– De manera tan comú i habitual com fent males postures al sofà, practicant esports d’impacte, dormint en una mala posició, agafant pesos, fent moviments repetitius, a causa d’un accident de trànsit… Si patim debilitat muscular, és molt més fàcil lesionar-se’ls.

Aleshores, us enfoqueu en els lligaments per posar fi a les contractures?

– La majoria de vegades, si no treballes els lligaments, no aconseguiràs que la teràpia aplicada sigui tan efectiva i duradora.

Què provoca que tinguem dolor d’esquena?

– Els lligaments són la causa de molts dolors i patologies. La musculatura i el lligament estan estretament relacionats. Si el lligament està elongat o lesionat, la musculatura que hi ha just a sobre el substituirà per protegir-lo i estarà en tensió permanent. Això provoca inestabilitat i bloquejos articulars, dolors irradiat i contractures musculars a qualsevol zona de l’esquena.

Quina solució oferiu a Mans de Sant?

– Els nostres tractaments es basen a desinflamar, relaxar, recuperar i enfortir músculs i lligaments. Treballem bàsicament amb tècniques manuals però sense renunciar a l’última tecnologia com ones de xoc, radiofreqüència IndibaCool Roller, Neas, Physium… així eliminem les substàncies pro inflamatòries i irritants. Amb aquestes tècniques desbloquegem les vèrtebres de forma segura i evitem la cronificació i contractures musculars secundàries.

També tracteu els runners?

– És clar, tenim especial cura dels esportistes i, no cal dir-ho, també dels runners. A banda de massatge esportiu, tractem lesions típiques de les persones que fem esport com l’epicondilitis, fascitis plantar, calcificacions, tendinitis, esquinços de lligaments i d’altres. Per aprofundir en els nostres tractaments i novetats de fisioestètica i tractament del sòl pèlvic recomano visiteu el nostre web: www.mansdesant.com

Articles recents

Ves al contingut