Mans de Sant

Rejoveneix amb Indiba

La fisioestètica és la disciplina dela fisioteràpia que té com a objecte prevenir i tractar els signes visibles i histològics de l’envelliment que tenen una conseqüència estètica. Des de fa anys, Mans de Sant, el centre de fisioteràpia de referència a Sant Cugat, oferim als nostres pacients tractaments de fisioestètica. Actualment, a la botiga online es poden comprar una sessió d’aquests tractaments, així com d’abonaments.

Treballem la fisioestètica des de la salut, aquesta és la nostra filosofia de treball. Per això hem creat la nostra pròpia metodologia, a partir dels coneixements adquirits en la intensa experiència en els camps de la salut i l’estètica i gràcies al mètode Saló-Darder i Indiba.

El nostre protocol de treball comença per descobrir la causa principal del problema, que en moltes ocasions pot ser una musculatura en tensió o fibrosi, entre moltes altres i a partir d’aquí oferim correccions alimentàries, tips per activar la limfa, exercicis autodrenantes, etc. I per això comptem amb la millor aparatologia utilitzada en fisioteràpia per a aquests objectius és Indiba.

INDIBA activ en fisioestètica actua reequilibrant el metabolisme cel·lular la qual cosa es tradueix en uns teixits més compactes i d’aparença més jove. Millora la microcirculació, disminueix l’edema, redueix els dipòsits grassos i la flacciditat cutània. El seu ús continuat permet mantenir els efectes de la cirurgia i prevenir o retardar futures reintervencions.

El nou estil de vida ens porta a cuidar-nos més, no només la nostra salut sinó també la nostra imatge. Un bon aspecte físic es tradueix en una millor salut, qualitat de vida i felicitat.

Tractaments amb Indiba

Tractaments efectius per a la reafirmació: Flacciditat cutània, lífting. Tractaments per a la remodelació corporal: glutis, pit, abdomen. Tractament per a la cel·lulitis: edematosa, fibrosa, adiposa. També tractaments d’abans i després de la cirurgia: drenatge d’edemes, reabsorció d’hematomes, cicatrització i lífting.

 Tractament amb Indiba a Sant Cugat

Articles recents

Ves al contingut