Mans de Sant

Quan un massatge et fa sentir bé

El nom de Mans de Sant només pot fer referència a una cosa: la professionalitat i serietat amb què fisioterapeutes tracten les lesions per aconseguir solucionar-les en el mínim temps possible i de la millor manera.

El massatge fisioterapèutic és la base de treball de tot l‘equip de Mans de Sant, sempre aplicat amb la més moderna tecnologia i les últimes tècniques del sector i combinant-les amb les més antigues i efectives tècniques.

Fisioteràpia per fer rehabilitació

Una contractura, un esquinç o qualsevol tendinitis pot generar-nos força complicacions per al nostre dia a dia. I és que encara que aquest tipus de lesions no sempre ens impedeixin parar la nostra activitat habitual, no prestar-li l’atenció necessària pot ser molt perjudicial. Per això mateix és tan important fer una bona rehabilitació.

A Mans de Sant són especialistes en tot tipus de massatges. Combinen les tècniques més antigues orientals amb les tècniques més innovadores occidentals.

Els seus especialistes estudiaran el teu cas detalladament per oferir-te el millor tractament i aconseguir la recuperació total.

Al centre Mans de Sant no només compten amb la millor maquinària, sinó que, a més, tenen una sala per poder fer rehabilitació i realitzar alguns tractaments específics.

 Un massatge de fisioterapia a Mans de Sant

Articles recents

Ves al contingut