Massatge fisioterapèutic dorsolumbar i de maluc

Updated: Jul 26, 2019El Massatge Fisioterapèutic ha de seguir una seqüència: massatge en sec, massatge miofascial, massatge transvers profund (també conegut com Cyriax), Criomassatge Terapèutic en Seco amb Cool Roller i massatge amb crema.

Els primers moviments durant el massatge en sec són suaus (sobretot si el dolor es troba en etapa aguda) i treballant de menys a més profund, amb moviments giratoris que abastin tota la zona dorsolumbar i maluc (incloent glutis). Després s'avança cap a maniobres de pressió i lliscament que seran molt més intenses.

Més tard s'avança al treball de fascias, adherències i punts de gallet i l'aplicació de Criomasaje Terapèutic en Sec amb Cool Roller(eina que té diversos punters i superfícies que aperenderás a utilitzar en aquesta zona dorsolumbar i de maluc).

En el següent video, el gerent de Mans de Sant, el centre de fisioteràpia de Sant Cugat, Iván Alós, t'explicarà les maniobres que han de ser executades a l'hora de realitzar un Massatge Fisioterapèutic en la zona dors lumbar i en el maluc.


Recordem que el Massatge Fisioerapéutico és un compendi de tècniques que busquen alleujar el dolor d'origen muscular, lligamentós i tendinós; en aquest cas, com ens orientem al massatge en el raquis, ens centrem en l'origen de naturalesa lligamentosa.

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • https://www.youtube.com/channel/UCD1

© 2019 Mans de Sant 

Fisioterapia A Domicili Sant Cugat

 info@mansdesant.com

Tots les drets reservats

Avis Legal