Fisioteràpia per superar la síndrome postvacances

Falta de gana, dolors musculars o irritabilitat. Aquestes són algunes alteracions provocades pel retorn de les vacances, l’anomenada síndrome postvacional. A Mans de Sant, el centre de fisioteràpia referència de Sant Cugat del Vallés, tenim el millor antídot contra aquest malestar: els nostres tractaments i massatges són ideals per començar el exercici


Durant aquests dies, moltes persones estan tornant a l’activitat. Enrere queden les vacances a la platja, la muntanya o fent increïbles viatges arreu del món. En tots aquests casos, el record d’aquests moments feliços toparan amb la realitat del dia a dia tant a la feina com a les responsabilitats familairs.


Segons els experts, la síndrome postvacances està incrementant i es fa notar. Les persones que la pateixen acostumen a tenir ansietat o pressió emocional pel fet de fer front a readaptar-se a les tasques laborals després d’un període de vacances. De fet, cad cop hi ha més persones que els costa adaptar-se a la rutina. Si més no, les xifres ho corroboren.


El 65% dels espanyols pateixen la depressió postvacances, segons un estudi de Sanitas. Segons els experts, es manifesta com una reacció de rebuig al treball en forma de tristesa, agitació, ansietat, angoixa, nerviosisme i irritabilitat.


Una síndrome que a molts els afecta literalment en el seu dia a dia. Segons indica l’Hospital Quirón en un informe, aquesta reacció acostuma afectar més a menors de 45 anys i aquells que s’incorporen a la rutina sense una breu transició. En aquest estudi del centre hospitalari, apunten que al voltant d’un 20% dels afectats per aquesta síndrome es recupera en un o dos dies mentre que un 35% triga fins a dues setmanes.


A Mans de Sant volem que cap dels nostres pacients pateixin aquesta síndrome. Per aquest motiu, proposem els nostres tractaments i tècniques de fisioteràpia per eliminar els dolors musculars i l’irraditabilitat. Per exemple, amb Physiym, el nostre pacient podrà sentir com li fan un massatge en vuit zones del seu cos. Amb el Criomassatge Terapèutic en Sec amb Cool Roller, els fisioterapeutes fan un massatge en profunditat i al mateix temps s’aplica fred. També es pot aplicar el massatge transvers profund, l’Indiba o les ones de xoc. A Mans de Sant també disposen de máquines de vibració per relaxar la musculatura. En definitiva, per tornar a la rutina amb èxit posa’t a les nostres mans.


1 view0 comments
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • https://www.youtube.com/channel/UCD1

© 2019 Mans de Sant 

Fisioterapia A Domicili Sant Cugat

 info@mansdesant.com

Tots les drets reservats

Avis Legal

Términos y condiciones de uso web

Condiciones de venta web