Acord amb el Club de Tennis Sant Cugat

Mans de Sant, el centre de fisioteràpia de referència a Sant Cugat, ha arribat a un acord de col·laboració amb el Club de Tennis Sant Cugat. Mitjançant aquest conveni, tot els entrenadors podran gaudir d'uns avanatgtges molt importants.


Cada quatre socis que enviïin al seu per utilitzar els serveis de Mans de Sant, tindran un regal. A banda d'això, en les sessions de massatge comptaran amb un 35% de descompte en la primera visita i un 10% de descompte en la resta de sessions. L'únic que hauran de fer és presentar el caret de soci i dir el nom.


El Club Tennis Natació Sant Cugat es troba ubicat en l’espai natural conegut com a Torre Negra, a Sant Cugat del Vallès, a tocar del Parc Natural de la Serra de Collserola. Les amplíssimes instal·lacions ocupen 35.669 m2 de terrenys forestals a l’entrada de Sant Cugat per la carretera de l’Arrabassada.


Les instal·lacions compten ambna piscina exterior de 25 metres i una més petita per a ús infantil8 pistes de pàdel16 pistes de tenis: 11 pistes de terra batuda, 2 pistes ràpides i 3 pistes de gespa artificial.
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • https://www.youtube.com/channel/UCD1

© 2019 Mans de Sant 

Fisioterapia A Domicili Sant Cugat

 info@mansdesant.com

Tots les drets reservats

Avis Legal