Fer esport amb les millors condicions gràcies a la fisioterapia

Practicar algun esport de forma regular ens ajuda a millorar la nostra qualitat de vida. Ens fa sentir millor, amb més energia a estar més relaxats, a reduir l’estrès diari, etc.


Son tants els beneficis que ens aporta l’activitat física, que fer-ne sovint esdevé un dels principals aliats per a la millora de la nostra salut. Ara bé, la pràctica diària tambié genera riscos de lesions com contractures, tendinitis, esquinços, lumbàlgies, sobrecàrregues, etc. Moltes vegades suportem dolors i molèsties pensant que ja se’ns passaran sols, i no fem gens de cas dels senyals d’avís que ens dona el nostre cos.


De fet, el que estem fent actuant així no és res més que anar agreujant un problema físic que, agafat a temps, es pot solucionar de forma ràpida i impedir estar-se molt de temps aturat o fent esport en unes condicions desfavorables.


A Mans de Sant, el centre de fisioteràpia de referència a Sant Cugat del Vallès, t’ajudem a no deixar mai de fer esport. Prevenim futures lesions, mantenim el teu cos perquè no baixis el rendiment, i rehabilitem les lesions que puguin tenir perquè tornis a fer el més aviat possible activitat física i recuperar el teu benestar.


A Mans de Sant som especialistes en massatges i tractaments de fisioteràpia. Tractem les lesions del teixit tou aconseguint una recuperació completa de la lesió, i per tant, l’eliminació del dolor i de les molèsties que provoquen.


Combinem tècniques mil·lenàries orientals amb les tècniques occidentals més modernes i avantguardistes per reparar el teixit malmès dels lligaments, restablir el moviment correcte i millorar el flux elèctric del sistema nerviós cap a les vísceres i extremitat.


Recomanem el tractament de fisioteràpia més adient per a cada pacient, segons les seves necessitats, per tant, cada proposta de tractament és exclusiva i es fa de forma personalitzada.

La tècnica de Cool Roller és la del Criomassatge Terapèutic en Sec, un sistema patentat i desenvolupat en exclusiva per Mans de Sant.


La tècnica de Cyriax és l’acció directa a la lesió que trenca les adherències del teixit lesionat per tal que el propi cos el repari i formi teixit nou i sa.


Els exercicis de potenciació i estiraments, que enforteixen i donen consistència als teixits i eviten recaigudes.
2 views0 comments
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • https://www.youtube.com/channel/UCD1

© 2019 Mans de Sant 

Fisioterapia A Domicili Sant Cugat

 info@mansdesant.com

Tots les drets reservats

Avis Legal

Términos y condiciones de uso web

Condiciones de venta web