Mans de Sant

Mans de Sant, protagonista a la Mitja Marató de Sant Cugat

Un any més, Mans de Sant s’ha convertit en un dels protagonistes de la Mitja Marató de Sant Cugat. Els professionals del centre de fisioteràpia de referència a Sant Cugat són experts en massatge esportiu. Amb aquesta experiència, els fisioterapeutes han recuperat els participants en aquesta prova que aquest any arribava a la 35a edició. En aquesta ocasió, el passat diumenge 31 de març al matí, set fisioterapeutes esperaven dins del Pavelló Municipal de Sant Cugat, a la rambla del Celler, l’arribada dels corredors.

Durant tot el matí, el degoteig de runners va ser constant. Estirats a les lliteres, els fisios de Mans de Sant aplicaven diferents tècniques de fisioteràpia després de descobrir quines eren les necessitats dels corredors. Amb les cames carregades, els atletes demanaven els serveis dels professionals de Mans de Sant. Per aquest motiu, el massatge manual amb profunditat va ser la tècnica més utilitzada. A més, també es va fer servir el criomassatge amb Cool Roller, per barrejar l’aplicació de fred en sec amb el massatge. També es va aprofitar l’efecte relaxant del Thumper Masssager per aplicar a les cames dels participants a la Mitja Marató de Sant Cugat (21,097 quilòmetres).

 Més de 1.500 atletes han disputat aquesta competició organitzada pel Club Muntanyenc Sant Cugat i amb la col·laboració de l’Ajuntament.La 35a edició de la Mitja Marató de Sant Cugat s’ha convertit aquest diumenge en el referent de l’atletisme espanyol amb l’Estatal. La cursa s’ha iniciat de manera puntual a les deu del matí des de l’avinguda del Pla del Vinyet i ha finalitzat a la plaça de la Vila.

Els guanyadors

Houssame Eddin Benabbou (AD Marathon), en categoria masculina, i Elena Loyo Menoyo (Bilbao Atletismo Santutxu), en femenina, s’han adjudicat a Sant Cugat el Campionat d’Espanya Absolut 2019, en la 35a Mitja Marató de Sant Cugat, aquest diumenge 31 de març, en el que hi han participat 1.144 atletes. Benabbou ha revalidat l’estatal que el 2018 va guanyar a Melilla, i ho ha fet amb el mateix temps que el 2018, 1 hora, 3 minuts i 55 segons, rècord de la Mitja Marató i també del nou circuit.

Elena Loyo Menoyo, de 36 anys, de Murguía (Àlaba) ha superat el subcampionat estatal que va aconseguir el 2018 a Melilla i ho ha fet amb un registre d’1.13.16 en la 77a posició en la classificació general.

A la cursa del terç, Pepe Díaz i Silvia Guerra s’han imposat en aquesta cursa que compleix la 35a edició.

 Massatge de fisioterapia d’una fisioterapeuta a la Mitja de Sant Cugat

Articles recents

Ves al contingut