Mans de Sant

Mans de Sant, en la presentació del Campus Gemma Mengual

El Club Esportiu Valldoreix acollirà aquest estiu el Campus de Natació Sincronitzada Gemma Mengual, que enguany arriba a la 8a edició. Amb classes programades del 4 al 8 i de l’11 al 15 de juliol, el campus té com a finalitat que els infants que hi participin aprenguin i es diverteixin alhora. El gerent de Mans de Sant, Ivan Alòs, va estar present en la presentació del campus de Gemma Mengual, una pacient i col·laboradora del centre de fisioteràpia de referència a Sant Cugat,

L’exnedadora ha afegit que el curs també inclourà tallers fora de l’aigua. A tall d’exemple, ha comentat que, com a novetat d’aquest any, s’oferirà un taller de nutrició esportiva. Les inscripcions pel campus ja estan obertes i de nou serà mixt, comptant amb la col·laboració de Pau Ribes (medallista en el Campionat d’Europa).

Durant l’acte de presentació ha estat present la nadadora Gemma Mengual, medallista olímpica, la qual ha destacat celebrar la 8a edició d’aquest campus: “El nostre principal objectiu és que els infants aprenguin natació artística mentre es diverteixen. A més, a part de les hores d’aigua, fem tallers de dansa o nutrició esportiva entre altres”.

Finalment, l’alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla ha assenyalat la importància pel municipi de comptar amb campus com aquest per potenciar l’esport base: “Tenim la sort de poder comptar amb esportistes d’elit que donen l’oportunitat de visibilitzar alguns esports als infants. A més, és una bona manera de potenciar l’esport base”. Per la seva banda, el president de l’EMD Valldoreix, Josep Puig ha felicitat al CE Valldoreix per “un excel·lent campus que arriba a la seva 8a edició”. Ingla, ha assistit a la roda de premsa de presentació, on ha destacat el fet que la natació sincronitzada sigui un esport amb “cada vegada més visibilitat”. “Això és evidentment gràcies precisament a la Gemma, però sense cap mena de dubte, perquè un esport pugui tirar endavant i tenir visibilitat, ho hem de fer des de la base: començant amb els nens i nenes”, ha afegit.

El campus comptarà amb diferents grups segons els nivells dels alumnes i les edats. D’aquesta manera, es prepararà una coreografia per equips que l’últim dia es podrà representar davant els pares i mares. El casal ofereix unes 30 places per setmana, amb inscripcions que ja estan obertes.

 Presentació a Sant Cugat del campus Gemma Mengual

Articles recents

Ves al contingut