top of page

Característiques de l'eina de fisioteràpia Cool Roller

Cool Roller va ser creat per Ivan Alós, el gerent de Mans de Sant, el centre de fisioteràpia de referència a Sant Cugat del Vallès. Es tracta d’una eina de massatge que revoluciona el massatge terapèutic. L’aparell té una forma ergonòmica i permet aplicar el principi del contrast fred-calor d’una manera còmoda per al pacient al que se li aplica i pel terapeuta que l’utilitza. A la pàgina web de Mans de Sant podràs adquirir a través del correu electrònic els diferents models d’aquest massatges, així com la seva complements amb la qual es pot aplicar el Criomassatge Terapèutic en Sec.


Què és i característiques de Cool Roller


Cool Roller és un aparell petit, construït en plàstic dur, que té forma de 2 esferes, una anterior i una posterior, enganxades una amb l’altra a través d’un coll. La seva superfície està composta per rugositats anomenades llunes, per estimular alguns receptors de la pell i per evitar que Cool Roller rellisqui i perdi el teixit objectiu. Per dins té un gel tèrmic, que pot posar-se en un congelador si es vol treballar amb un massatge amb fred o dur-se a un microones si es vol treballar amb un massatge calent.


​Cool Roller té a més un punter en l’esfera anterior. El punter serveix per a diferents objectius d’acord a la grandària del punter que es triï.


Originalment tenia només un punter, però avui en dia té 4:


Punter rodó petit: serveix per treballar els punts de gallet i les fàscies.


Punter rodó gran: serveix per treballar els punts de gallet en músculs grans (per exemple gluti major o gluti mig).


Punter 3: la seva punta és més petita i més fina. Es pot utilitzar per a punts de gallet petits o molt específics. Actualment Alós es troba desenvolupant una tècnica per aquest punter, que consisteix en la percussió del punt de gallet.


Punter bec d’ànec: serveix per treballar les fibres musculars perpendicularment per alliberar punts de gallet, a manera d’un massatge Cyriax, però dinàmic.Avantatges de l’ús de Cool Roller


La forma en què està dissenyat Cool Roller permet fer coses que la mà no pot fer. La seva forma de dues esferes enganxades li permet adaptar-se perfectament a tots els relleus del cos (sigui en coll, a les espatlles, en braços, a l’esquena, a les cames o on sigui que es vulgui utilitzar) a més de ser capaç de rodar sense relliscar (cosa que la mà no pot fer. el material plàstic amb el qual està fet li permet suportar la pressió que exerceix el terapeuta per arribar a plans profunds sense deformar-se.

El fred de Cool Roller és un fred agradable, que no genera espasme en els músculs, sinó tot el contrari, els relaxa i més desinflama.


Finalment, l’ús de Cool Roller desgasta menys al fisioterapeuta. El massatge convencional requereix de diverses maniobres amb les mans i els dits que cansen i desgasten els dits, per la qual cosa Cool Roller està pensat també per la comoditat del terapeuta.Fisioterapia amb Cool Roller a Sant Cugat16 visualizaciones0 comentarios
bottom of page