Posa’t en les millors mans.

Qui et pot ajudar

Les millors mans

L’equip professional de Mans de Sant està format per un conjunt de fisioterapeutes, formats específicament per dur a terme les tècniques que ens porten al millor resultat i al benestar dels nostres pacients. Formem a tots els nostres fisioterapeutes amb el nostre mètode: el massatge fisioterapèutic.
 Apliquem protocols d’atenció als nostres clients que ens asseguren fer una bona detecció de les necessitats i d’aquesta manera trobem la millor solució per cada cas. 

Què fan els nostres fisioterapeutes?

Els lligaments

Actuem sobre l’arrel de gran part dels dolors d’esquena: els lligaments. Els nostres tractaments es basen a desinflamar, relaxar, recuperar i enfortir músculs i lligaments. Treballem bàsicament amb tècniques manuals però sense renunciar a l’última tecnologia com ones de xoc, radiofreqüència Indiba, Cool Roller, Neas, Physium, punció seca ecoguiada, ecografia, kinesiotape, mètode columna vitae, mètode benjamin… així eliminem les substàncies pro inflamatòries i irritants.
Amb aquestes tècniques desbloquegem les vèrtebres de forma segura i evitem la cronificació i contractures musculars secundàries.  Fem massatge esportiu, tractem lesions típiques de les persones que fem esport com l’epicondilitis, fascitis plantar, calcificacions, tendinitis, esquinços de lligaments i d’altres. També tenim tractaments i novetats de fisioestètica.

Us deixem  les opinions més destacades d’alguns dels integrants del nostre equip.

 • Ivan Alòs, fisioterapeuta i gerent de Mans de Sant

  Ivan Alòs, fisioterapeuta i gerent de Mans de Sant

  Universitat Internacional de Catalunya

  Fundador de Mans de Sant fa 20 anys. 'Sempre utilitzem les tècniques més innovadores perquè els nostres pacients tinguin els millors tractaments per curar les seves lesions i molèsties'.

 • Pedro Valverde, codirector de Mans de Sant

  Pedro Valverde, codirector de Mans de Sant

  UB Blanquerna

  15 anys treballant al capdavant Mans de Sant. 'El pacient confia en nosaltres perquè quan té un problema i es posa en les nostres mans nota com millora i ho agraeix molt'.

 • Elena Boix,

  Elena Boix,

  Atenció als client i comptabilitat

  'El que més m’agrada és el bon ambient de feina que hi ha amb els fisioterapeutes i també és gratificant veure la gent quan surt alleujada després d’una sessió'.

 • Mercè Folch,

  Mercè Folch,

  Atenció als clients

  'A Mans de Sant fem que els pacients estiguin ben atesos des del moment que entren per la porta i treballem per adaptar-nos a les seves necessitats'.

 • Veneta Nedkova,

  Veneta Nedkova,

  Universitat de Medicina Pleven (Bulgaria)

  'L'equip de professionals de Mans de Sant tractem no només la salut i el benestar dels pacients, sinó també la bellesa amb els tractaments de fisioestètica amb Indiba i Physium. Així fem estètica des de la salut'.

 • Júlia Lluch Cirera,

  Júlia Lluch Cirera,

  Escoles Universitàries Gimbernat i Tomàs Cerdà

  'M'agrada la fisioteràpia perquè permet millorar la qualitat de vida de les persones a partir d'un tracte directe i personalitzat. A Mans de Sant cuidem molt aquest aspecte i això es nota en l'evolució del pacient. Amb la nostra metodologia de treball podem dedicar-nos totalment al pacient mentre dura la sessió'.

 • Andrea Hernández,

  Andrea Hernández,

  Escoles Universitàries Gimbernat i Tomàs Cerdà

  'A Mans de Sant som un equip de professionals molt dinàmics i formats amb les últimes tecnologies. En tot moment ens preocupa la salut del pacient'.

 • Professionals acreditats

  Certificacions

  Les tècniques i tractaments de Mans de Sant estan acreditats internacionalment amb certificacions com aquestes del Japó i dels Estats Units de Cool Roller.

   

  El Benjamin Institute of Advance Studies de Cambridge (USA) també acredita les nostres tècniques de fisioteràpia.

  Certificat Ivan Bemjamim 001